Hääkakut

Hääkakku

Teemme toivomuksienne mukaisen hääkakun ja vaikkapa juhlapiparit. Rakennetaan yhdessä Teille sopivat tarjoilut! Hääkakkugalleriaan pääset tästä.

Hääkakkuasioissa

Ota yhteyttä Mariaan! 

maria.ylikitti@gmail.fi tai

Messeger-viestillä

Tai Tilauslomakkeella.

Vastaan heti että olen saanut viestisi. Mikäli yhteydenottoani ei kuulu on linjoissa häikkää joten ole ystävällinen ja soita.

Hääkakkujen suunnittelu etenee siten että pariskunta tekee tarjouspyynnön, tarpeet kartoitetaa ja määritetään hinta. Hääkakkujen hinta liikkuu 3-8€/hlö.

Kun tarjous on hyväksytty sovitaan tapaaminen, jossa tehdään yli 50 hengen tilauksissa pieni koekakku kaupan päälle. Koekakussa viimeistellään maku ja ulkonäkö toiveiden mukaisiksi. Tapaamisessa sovitaan maksujärjestelyistä (käteinen tai ennakkolasku s-postii) ja kuljetuksesta (15€+0,5€/km) tai noudosta, sekä oheiskuluista esim. telinevuokra 20€.

Ota yhteyttä sähköpostilla, facemessegerillä tai tilauslomakkeella ja esittele ideasi ja joitain kuvia joista olet netissä tykännyt. Makumaailmasivuilta löydät täytevaihtoehdot. Räätälöin tarjouksen ja sen perusteella voimme hyväksytyn tarjouksen perusteella sopia tapaamisajan.

Sähköpostissa selvittäkää seuraavat asiat..

Juhlien teema? Värimaailma? Liitteeksi kuvia toivekakuista. Makutoiveet? Henkilömäärä? Paikka ja aika? Kuljetus? Esillelaitto? Maksujärjestely?

Mustavalkoinen kerroshääkakku

Minkälaiset ja väriset koristeet sinä haluaisit?

Tällä tavoin pystyn hinnottelemaan tarjouksen ja tekemään ehdotuksen toiveiden perusteella. Nähdään!

20150815_091443-COLLAGE-1

20150123_162437_Richtone(HDR)~2 20150123_162755_Richtone(HDR)~2 Haakakku 2014Musta hääkakku Hääkakku

Tervetuloa Tilauskakkujen Maailmaan! Soita! p.0505981567