TÄYTE- JA
KUORRUTE-
VAIHTOEHTOJA
Pohjat:
Kakkupohjina käytämme vaaleata tai tummaa sokerikakkupohjaa sekä paksumpaa ja suklaisempaa sacerkakkupohjaa.
Hyydykekakun voi valita itse joko digestive-,suklaapikkuleipä- tai mantelipohjan ja allaolevista kaveriksi mieleisen täytteen.
Sokerimassapäällysteisiin kakkuihin suosittelen täytteiksi jotakin kirpakampaa esim. passion- tai vadelmamousse. Voit valita myös kaksi täytettä. Suosikkeja ovat mansikka+suklaa, vadelma+vanilja ja passion+valkosuklaa.
Täyteet:
Mansikka-limemousse (L)
Passionmousse (L)
Valkosuklamousse (VL)
Mansikkamousse (L)
Puolukka-kinuskimousse (VL)
Lime-Valkosuklaamousse (VL)
Sitrusjuustomousse (L)
Punaherukka-valkosuklaamousse (VL)
Mustaherukkamousse (L)
Vadelmamousse (L),
Tyrni-valkosuklaamousse (VL)
Vadelma-suklaamousse (L)
Mustikkajuustomousse (L)
Suklaamarkiisivanukas (L),
Vanilja-kermamousse (L)
Cappucino-valkosuklaamousse (VL)
Suklaajuustotäyte (L)
Mango-passionmousse (L)
Mansikka- tai vadelmamarmeladi+kermavaahto (L)
Kuorrutteet:
Kakut on mahdollista kuorruttaa kermalla, sokerimassalla, tummasuklaaganacella (kiiltävä sulkaakuorrute), valkosuklaaganacella, suklaakreemillä, moccakreemillä, tuorejuusto / kuppikakkukuorrutteella tai jättää nakuksi lisäämällä esim.suklaapäällisen tippumaan kakun reunoja pitkin.
Laita viestiä maria.ylikitti@gmail.com ja kysy lisää.