Tilauskonditoria

Teemme erilaisiin juhliin ja tapahtumiin kakut ja leivonnaiset. Räätälöimme sopivat tuotteet juuri Teidän juhliinne ja toimitamme tarvittaessa juhlapaikalle! Lähes kaikki tuoteemme ovat laktoosittomia. Tarvittaessa tuotteitamme on saatavilla myös gluteenittomana  ja maidottomana. Teemme palveluja myös yrityksille ja yhdistyksille. Tukkutoimitusten lisäksi olemme tuotekehitelleet yrityksille heidän toiveisiinsa soveltuvia tuotteita onnistuneesti.

Konditoriamme ideologiaan kuuluu että valmistamme kaikki tuotteet itse. Emme käytä mixejä, valmisjauheita emmekä -valmispohjia ja arvostamme luonnollisia raaka-aineita, koska asiakkaamme hyvinvointi on meille tärkeää. Ainutlaatuisen herkutteluhetken takaa tuotteiden maku, koostumus, kosteus, suutuntuma ja ulkonäkö. Pitkän kokemuksen myötä olemme pyrkineet panostamaan näiden elementtien harmoniaan, jotta herkuttelukokemus olisi arvonsa mittainen. Käsintehdyt luomukset ovat juhlapöydän kruunu, josta heijastuu asiakkaan mieltymykset. Henkilökohtaiset teemakakut  ja hauskat lastenkakut ovat hienoja lahjaideoita sekä oivia tapoja muistaa yhteistyökumppaneitamme ja rakkaitamme.

Kondiittori Maria Ylikitti toimii tilauskonditorian vetäjänä 20:n vuoden kokemuksella. Ole minuun suoraan yhteydessä p. 0505981567

Tehdään yhdessä Juhlahetkestäsi herkullisen mieleenpainuva!

 

Tervetuloa Tilauskakkujen Maailmaan! Soita! p.0505981567