Suklaakakun uusi taso: Suklaa-hunajakakku

Kaikki me rakastamme suklaakakkua, mutta entä jos kertoisimme teille, että on tapa tehdä siitä vielä parhain? Tässä päivityksessä jaetaan resepti herkulliseen suklaa-hunajakakkuun, joka nostaa suklaakakun aivan uudelle tasolle.

Suklaa-hunajakakku: Resepti

Perinteinen suklaakakku saa tällä kertaa uuden vivahteen. Reseptissämme yhdistyvät makuina suklaa ja hunaja, mikä syventää makuelämystä. Kakku on myös kostea ja täyteläinen, mikä on varmasti mieluinen ominaisuus jokaiselle herkuttelijalle.

Tarvitset seuraavat ainesosat:
* 200g voita
* 200g tummaa suklaata
* 100g sokeria
* 4 munaa
* 2 rkl hunajaa
* 200g vehnäjauhoja
* 1 tl leivinjauhoja

Valmistusohjeet:
* Sulata voi ja suklaa vesikylvyssä.
* Vatkaa munat ja sokeri kevyesti.
* Lisää hunaja ja suklaa-voiseos munaseokseen.
* Sekoita leivinjauhe jauhojen joukkoon ja lisää hitaasti muuhun seokseen.
* Kaada mannaryynitetylle irtopohjavuokalle (Ø 24 cm) ja paista 175 asteessa n. 45-55 minuuttia.

Yhteenveto

Annetaan hunajalle ja suklaalle uudet merkitykset yhdistämällä ne tässä mehevän herkullisessa suklaa-hunajakakussa. Tämä suklaakakun versio on yksinkertainen valmistaa, mutta maku on fantastinen. Jokainen pala tarjoaa suklaan ja hunajan yhdistelmän, joka on vastustamattoman ihana. Se on täydellinen kakku jokaiseen juhlaan tai kun haluat hemmotella itseäsi erityisellä herkulla. Kokeile itse ja ota suklaakakku seuraavalle tasolle!